Onze wanden

De gipsblokken van Isolava zijn bedoeld voor de snelle plaatsing van massieve, niet-dragende binnenmuren, voorzetwanden, scheidingsmuren, akoestische wanden, technische schachtwanden en het ondermetselen van baden. Ze bieden heel wat voordelen ten opzichte van traditioneel metselwerk.

Scheidingswanden

De meest voorkomende toepassing van gipsblokken is de scheidingswand. Deze muur vormt een scheiding tussen verschillende ruimtes.

Lees meer

Voorzetwanden

Een bestaande kromme, scheve of niet zo goed uitziende wand kunt u verbergen door er een rij gipsblokken voor te plaatsen.

Lees meer

Akoestische wanden

Het concept ‘dubbele wand met spouw’ is altijd een stevige optie op een goede akoestische isolatie. De combinatie van het massieve karakter van de gipsblokken, de tussenisolatie, de spouw en de randisolatie geven een uitstekend akoestisch resultaat !

Lees meer

Technische schachtwanden

Door hun hoge brandweerstand bieden gipsblokken een uitstekende oplossing voor het opbouwen van technische schachtwanden.

Lees meer

Ondermetselen van baden

De Hydromur 5 cm gipsblokken kunnen makkelijk verwerkt worden onder de randen van baden, wastafels en douches. Na betegeling vormen deze een gelijk vlak met de badrand.

Lees meer